Mercedes-Benz

T-klasa.

Mercedes-Benz T-klasa


Svestrano vozilo za vaše zahtjeve.

T-klasa – stavlja i sebe i vas u svoju vlastitu klasu: otkrijte prvi mali premium Mercedes-Benz kombi. Ovaj multi talent vaš je idealni suputnik za obiteljske rutine i avanture u slobodno vrijeme. Radujte se prostranosti i funkcionalnosti, udobnosti i povezanosti, sigurnosti i kvaliteti.

Mercedes-Benz T-klasa

Za obitelji.

Klizna vrata s obje strane čine ulazak i izlazak iz vozila posebno sigurnim i lakim. Osobito kada su u vozilu djeca koja ne mogu sama vezati pojas. Cijenit ćete velike otvore vrata i ugodnu visinu sjedala.

Mercedes-Benz T-klasa

Za dnevne izlete.

Bez obzira imate li „stand-up“ dasku za veslanje, brdske bicikle ili prtljagu za tjedno putovanje, T-Klasa nudi čitav niz mogućnosti odlaganja zahvaljujući svojoj prostranosti i fleksibilnosti.

Mercedes-Benz T-klasa

Za svaki dan.

T-Klasa ima sve što cijenite kod Mercedesa. Impresionira cjelokupnim izgledom koji je i sportski i elegantan – dok još uvijek pokazuje praktičnost koja se očekuje od malog kombija.

Kompaktna i moderna.

T-klasa ima sve što cijenite kod Mercedesa. Atraktivna vanjština jasno nosi pečat Mercedes-Benzove dizajnerske filozofije. Impresionira cjelokupnim izgledom koji je i sportski i elegantan – dok još uvijek pokazuje praktičnost koja se očekuje od malog kombija.

Mercedes-Benz T-klasa

Prostor - varijabilan i udoban.

U Mercedes-Benz T-klasi, od trenutka kada uđete u vozilo, osjećate se kao da ste već stigli na svoje odredište: unutrašnjost nudi uravnoteženu mješavinu udobnosti i prostora u kombinaciji s najvišim stupnjem kvalitete. Dizajnirajte unutrašnjost tako da odgovara vašim zahtjevima i individualnim ukusima. Može se prilagoditi vašim planovima s istom razinom fleksibilnosti i spontanosti.

Mercedes-Benz T-klasa

Vrlo impresivno čudo prostranosti.

Kompaktna, prostrana, svestrana: T-klasa savršena je za vaš aktivni životni stil. Unutrašnjost vozila pruža dovoljno prostora za obitelj, prijatelje, torbe za kupovinu i sportsku opremu. S digitalnim multimedijskim sustavom MBUX s intuitivnim upravljanjem, uživate u praktičnom povezivanju i podršci inteligentnih sustava pomoći.

Mercedes-Benz T-klasa

Najbolja moguća zaštita na svim sjedalima.

Standardna oprema T-klase uključuje sedam zračnih jastuka. Uz zračne jastuke za vozača i suvozača, središnji zračni jastuk, bočni jastuci za prsni koš i zračne zavjese sprijeda i straga, mogu doprinijeti smanjenju rizika i težine ozljeda u slučaju sudara.

Mercedes-Benz T-klasa

Uključeno u serijsku opremu – za sigurno, opušteno iskustvo vožnje.

Paket aktivne sigurnosti uključuje 4 sustava pomoći u vožnji, koji vam mogu smanjiti napor i učiniti vožnju sigurnijom. To su Active Brake Assist, Blind Spot Assist, Active Lane Keeping Assist i Speed Limit Assist, ili u kombinaciji s Navigation paketom, Traffic Sign Assist.

Mercedes-Benz T-klasa

Baš praktično - uz Mercedes-Benz digitalne usluge.

Uz Mercedes me connect usluge i odgovarajuće Mercedes me aplikacije, možete iskusiti dodatnu udobnost, sigurnost, užitak u vožnji i digitalnu podršku jer vam pružaju važne informacije i praktične funkcije za vaš Mercedes, kako u vozilu tako i na vašem pametnom telefonu.

Uz široku paletu Mercedes me connect usluga u vozilu, možete uživati u potpunom iskustvu vožnje u svakom trenutku – točno onako kako to želite. Zato što sami odlučujete koju od ovih usluga želite aktivno koristiti. A s odgovarajućim aplikacijama na svom pametnom telefonu, možete stalno pratiti sve važne informacije i praktične funkcije svog Mercedesa, čak i kada ste daleko od vozila.

Mercedes-Benz T-klasa

Saznajte više