Mercedes-Benz

eVito Furgon

Mercedes-Benz eVito Furgon

Učinkoviti električni pogon u kombinaciji s iskušanim odlikama vozila.

eVito Furgon funkcionalan je, siguran i komforan baš kako ste i navikli od modela Mercedes-Benz Vito. Visokoučinkoviti elektromotor ima snagu od maksimalno 85 kW (116 KS) te okretni moment i do 295 Nm.

eVito Furgon

Maksimalno učinkovito korištenje električne energije.

Inteligentna strategija pogonskih komponenti omogućava najučinkovitije korištenje energije: s 3 programa vožnje i 4 stupnja rekuperacije može se optimirati potrošnja struje, a time i doseg. Tri programa vožnje „E+”, „E” i „C” odabiru se putem prekidača za program vožnje, a 4 stupnja rekuperacije „D–”, „D”, „D+” i „D++” putem tipki za prebacivanje stupnjeva prijenosa na upravljaču. U rekuperaciji se obnavlja energija kad vozilo usporava. Na primjer, u vožnji nizbrdo baterija se puni, a prilikom kočenja se ne gubi energija u obliku topline.

eVito Furgon

Spreman kad i Vi.

Cilj nam je da svoj eVito otpočetka cijenite kao partnera. Stoga činimo sve za izgradnju dugotrajnog i pouzdanog odnosa. Prilikom isporuke dobivate usavršeno vozilo kvalitete Mercedes-Benza čiji su električni pogon i grijanje prošli naše brojne zimske testove na temperaturama i do minus 30° C. Njegova opsežna antikorozivna zaštita s potpuno pocinčanom karoserijom i izdržljivi materijali u unutrašnjosti osigurat će mu da i nakon dugog niza godina ostavlja dobar dojam kao posjetnica Vašeg poduzeća.

Visokonaponski akumulator može se potpuno napuniti za 6 sati.*

eVito Furgon

Sustav visokonaponske baterije s upotrebljivim kapacitetom od 35 kWh može se za otprilike 6 sati* napuniti od 0 do 100 % na zidnom punjaču ili stanici za punjenje. Infrastruktura za punjenje putem kabela za punjenje modus 3 s utikačem tipa 2 prenosi izmjeničnu struju snage do 7,4 kW (2 faze x 16 A ili 1 faza x 32 A). Kabeli za punjenje iz dodatne opreme dostupni su po izboru u dužini od 4, 5 ili 8 metara za punjenje dvofaznom ili jednofaznom strujom. Za najrazličitije situacije u kojima je potrebno puniti vozilo najbolje ste pripremljeni s fleksibilnim sustavom punjenja: u praktičnom kompletu nudi raznolika rješenja za punjenje.

Ako nisu dostupni zidni punjač ili stanica za punjenje, baterija se može napuniti i putem mreže za kućanstvo. Odgovarajući kabeli za punjenje dostupni su tvornički ili putem partnera Mercedes-Benza.

*Trajanje punjenja akumulatora ovisi o infrastrukturi za punjenje, temperaturi okoline, temperaturi akumulatora, broju dostupnih faza, dostupnoj snazi napajanja na stanici za punjenje i o starosti akumulatora.

Njegov obujam utovarnog prostora ima težinu: eVito Furgon.

Teretni prostor

eVito Furgon – s nestrpljenjem čeka svoj novi zadatak.

eVito Furgon puno će toga iznijeti na svojim plećima, pritom ne dopuštajući da ga bilo što tako lako omete. On je profesionalac za zahtjevne zadatke, izvrstan za predstavljanje poduzeća. Njegova specijalnost je prihvat tereta. Bez obzira na veliku prostranost unutra, dovoljna mu je visina manja od 2 metra pa bez problema ulazi u većinu nadzemnih i podzemnih garaža te autopraonica.

Besprijekorna razina sigurnosti čak i s električnim pogonom.

eVito Furgon -  Besprijekorna razina sigurnosti čak i s električnim pogonom.

Dobro zaštićen visokonaponski sustav.

Električna laka gospodarska vozila Mercedes-Benz prošla su zahtjevna ispitivanja vozila i sudarne testove. Stoga su po pitanju sigurnosti na jedinstvenoj Mercedes-Benzovoj razini.

Pogonski sklop, visokonaponski akumulator i visokonaponski vodovi dobro su zaštićeni. Svi su visokonaponski vodovi izvrsno izolirani. Ako senzori za sudar prepoznaju tešku prometnu nesreću, u vozilu se odmah automatski isključuje napon.

Saznajte više