Mercedes-Benz

Vito Mixto

Mercedes-Benz Vito Mixto

Multitalent za zahtjevne zadatke.

Vito Mixto je Vaš multitalent sa zvijezdom: za Vas će prevesti do 6 osoba, a njegov utovarni obujam iznosi do 4,1 m³. Pogoni male potrošnje svakim kilometrom održivo pridonose Vašem ekonomskom uspjehu. Kao što i očekujete od Mercedes-Benza, sigurnosna oprema s tehnički usavršenim sustavima pomoći vrhunske je razine. U skladu s najnovijim standardima tehnologije su i 3 audiosustava u dodatnoj opremi i rješenja povezanosti usluge Mercedes me connect koja u Vaš Vito donose digitalni svijet.

Vito Mixto

Stignite na svoj cilj. Jedinstvenom sigurnošću.

Od uzornih sustava sigurnosti i pomoći u modelu Vito Mixto mogu profitirati svi: Vi, Vaši putnici i drugi sudionici u prometu. U serijsku se sigurnosnu opremu ubrajaju, na primjer, sustav pomoći pri bočnom vjetru i sustav pomoći za rano prepoznavanje umora vozača ATTENTION ASSIST. Uz serijski zračni jastuk za vozača u dodatnoj su opremi dostupni zračni jastuk za suvozača1 kao i bočni zračni jastuci za prsni koš i zdjelicu te zračne zavjese sprijeda. Po želji Vas mogu podržati sustav aktivne pomoći pri kočenju i sustav aktivne pomoći za održavanje sigurnosnog razmaka DISTRONIC te ‌sustav pomoći za zadržavanje u voznom traku i sustav pomoći za mrtvi kut s upozorenjem na poprečni promet straga.

1 Za model Vito Mixto registriran kao osobno vozilo (M1) zračni jastuk za suvozača dio je serijske opreme.

Vito Mixto

Doživite vlastito gospodarsko čudo.

Tko se štedljivo odnosi prema resursima, uvijek će biti rado viđen partner svakog poduzeća. Između 5 dizelskih motora modela Vito Mixto sigurno ćete pronaći ekonomično rješenje za svoje zadatke. Zahvaljujući pouzdanosti i dugovječnosti koje su tipične za Mercedes-Benz, Vito Mixto će Vam biti na raspolaganju kad god Vam treba. Tome pridonose i njegovi servisni intervali dugi i do 40.000 km.

Varijante karoserije

Varijante karoserije

Multitalent za zahtjevne zadatke.
 

Određeni zadaci zahtijevaju posebna rješenja. Primjerice, kada uz teret želite prevoziti i ljude. Vito Mixto je idealan za takve zadatke. Zahvaljujući djelomičnom ostakljenju, olakšanom ulazu i varijabilnom rasporedu sjedala za do 6 osoba u jednakoj je mjeri funkcionalan i udoban.

U najdužoj od 3 ponuđene duljine vozila iza sjedeće klupe možete koristiti do 2,63 m² površine teretnog prostora. Dodatnu prednost predstavljaju veliki kutovi otvaranja vrata i niski utovarni brid koji Vam olakšavaju teške zadatke – za još više komfora i sigurnosti prilikom utovara i istovara.

 • Dvije opcije osovinskog razmaka
 • Tri duljine vozila: 4895 mm (kompaktna), 5140 mm (dugačka) i 5370 mm (izrazito dugačka)
 • Maks. prostor za teret površine 1,86 m² u kompaktnoj verziji, 2,26 m² u dugačkoj verziji i 2,63 m² u izrazito dugačkoj verziji
 • Maks. prostor za teret površine 1,86 m² u kompaktnoj verziji, 2,26 m² u dugačkoj verziji i 2,63 m² u izrazito dugačkoj verziji
 • Tri različite duljine utovara, do 29 081 mm
 • Do 120 kg više korisne nosivosti u usporedbi s prethodnom serijom
 • Korisna nosivost do 1250 kg za vozila s pogonom na prednje kotače i do 1305 kg za vozila s pogonom na stražnje kotače
 • Maksimalna dopuštena bruto masa vozila do 3,2 tone
 • Veliki izbor izvedbi motora
 • Brojne standardne i opcijske servisne značajke i značajke opreme

Teretni prostor

Vito Mixto Tovarni prostor

Vito Mixto – kombi i dostavno vozilo u jednom.

Vito Mixto je tu da vam olakša život: njegov moto je „Jedan za sve” i pokazuje jednako impresivne rezultate kao kombi i kao dostavno vozilo. Ako istodobno trebate prevesti osobe i robu, uvjerit ćete se da svestrani Vito Mixto ovaj zadatak ispunjava ekonomično, pouzdano i profesionalno.

Opremljen je dvostrukim suvozačevim sjedalom i klupom s 3 sjedeća mjesta u putničkom prostoru, pa tako može prevesti do 6 osoba do njihovog radnog mjesta. Bočni prozori brinu se za osvjetljenje i vidljivost u putničkom prostoru, a otvor za zrak u prostoru za noge jamči ugodnu klimu te se brine da i putnici u drugom redu uživaju u putovanju.

Iza klupe ima dovoljno prostora za materijale i opremu, koji se može iskoristiti zahvaljujući velikoj korisnoj nosivosti vozila. Prostor za teret mjeri do 2,63 m2, ovisno o dužini vozila, a volumen tereta iznosi maksimalno 4,1 m3. Opcijski pregradni zid cijelom dužinom s ugrađenim prozorom na C-stupu štiti putnički prostor od prljavštine i prašine iz teretnog prostora i nudi dodatnu zaštitu od tereta.

 • Putnički prostor s opcijskom klupom s 3 sjedeća mjesta omogućava prijevoz do šest osoba
 • Maks. prostor za teret površine 1,86 m² u kompaktnoj verziji, 2,26 m² u dugačkoj verziji i 2,63 m² u izrazito dugačkoj verziji
 • Maks. dužina utovara iznosi 2433 mm u kompaktnoj verziji, 2678 mm u dugačkoj verziji i 2908 mm u izrazito dugačkoj verziji
 • Korisna nosivost do 1250 kg za vozila s pogonom na prednje kotače i do 1305 kg za vozila s pogonom na stražnje kotače
 • Opcijska pregrada cijelom širinom na C-stupu
 • Robustan drveni pod s prstenovima za osiguranje tereta

Vrata

Vito Mixto Vrata

Obavite i teške poslove izrazito lako zahvaljujući velikim otvorima vrata.

Stražnja krilna vrata s prozorom i klizna vrata s desne strane omogućuju jednostavan utovar i pristup – u standardnoj opremi. S opcijskim kliznim vratima na lijevoj strani dobivate još veću fleksibilnost. Otvor stražnjih vrata dovoljno je velik da omogućuje prijevoz poprečno postavljenih europaleta. Opcijska dvokrilna stražnja vrata mogu se otvoriti sve do bočne stranice vozila i uglaviti magnetnim zatvaračima. To značajno olakšava utovar i istovar glomaznih predmeta, primjerice, viličarom. Kad je prostor za manevriranje ograničen, vozilo se može pomaknuti prema natrag izravno u položaj uz utovarnu rampu ili do tereta koji treba prevoziti s potpuno otvorenim stražnjim vratima. Dvokrilna stražnja vrata mogu se uglaviti u dva položaja: prvi je pri kutu otvaranja od 95 stupnjeva, a drugi je uz bočne stranice kad su vrata potpuno otvorena. Magnetne kukice vrata sprječavaju da se vrata slučajno zalupe.

Po želji su dostupna i stražnja vrata s kutom otvaranja od 180°.

Dobra zabava, najbolja obaviještenost.

Vito Mixto Vrata

Informacijski i komunikacijski sustavi s brojnim sučeljima po želji omogućavaju najbolju povezanost i dobru zabavu. Upravljanje opcionalnim multimedijskim sustavima Audio 30 i Audio 40 putem zaslona osjetljivog na dodir intuitivno je i komforno.

Saznajte više