Mercedes-Benz

Sprinter Tourer

Mercedes-Benz Sprinter Kombi

Prostor, komfor i sigurnost: Sprinter Tourer.

Toliko je svestran da ćete uvijek pronaći onaj pravi za svoj prijevoznički zadatak, a toliko dobro izgleda da ostavlja pozitivan dojam. Novi Sprinter Tourer s 3 duljine vozila, 2 visine krova i do 3 reda sjedala nudi dojmljivu raznolikost. Njegove brojne varijante vozila i opreme omogućavaju konfiguraciju ekonomičnih osnovnih izvedbi kao i vrlo kvalitetno opremljenih tourera s komfornim klupama i luksuznim unutarnjim oblogama.

Na komfornim klupama, dostupnima po prvi put, Vaši putnici mogu individualno namjestiti nagib naslona i položaj komfornih naslona za glavu – istinska prednost u pogledu komfora. Vozači profitiraju zahvaljujući inteligentnom konceptu upravljanja i prikaza te modularnom konceptu pretinaca za odlaganje koji se, poput izbora multimedijskih i sustava pomoći, može individualno prilagoditi Vašim potrebama.

Zahvaljujući snazi inovacija i iskustva stečenog tijekom više od 20 godina, Sprinter na taj način ponovno predstavlja prekretnicu kao inovativno, učinkovito i pouzdano rješenje mobilnosti koje će unaprijediti Vaše poduzeće.

Koncept proizvoda

Mercedes Sprinter

Uistinu uvjerljiv.

Sprinter Tourer ističe se već svojim vrhunskim izgledom: njegov dizajn slijedi moderni koncept Mercedes-Benzovog dizajna jasnoće percepcije. Kokpit je također preoblikovan i u jednakoj mjeri osvaja visokokvalitetnim dizajnom, kao i odličnom funkcionalnošću. Primjerice inteligentnim, modularnim konceptom pretinaca za odlaganje te funkcijom KEYLESS-START.

Krovni klima-uređaj visoke učinkovitosti u dodatnoj opremi razmazit će Vaše putnike ugodnom temperaturom. U potpuno obloženom prostoru za putnike po želji za svaki red sjedala na raspolaganju stoji pretinac za pametne telefone s funkcijom punjenja putem USB sučelja.

Ovisno o namjeni i željenom ponašanju u vožnji, svoj Sprinter Tourer možete naručiti s pogonom na stražnje kotače ili sve kotače. Stupnjeve prijenosa možete prebacivati ručno putem mjenjača sa 6 stupnjeva prijenosa ili automatski putem mjenjača 7G-TRONIC PLUS.  

Umrežavanje

Sprinter Kombi

Vaša mobilnost 4.0.

Kako bi se posao odvijao što ekonomičnije i ugodnije, za Sprinter su po želji dostupni razni radio-uređaji, multimedijski sustavi i rješenja povezanosti. Ponuda po potrebi seže od držača pametnog telefona, preko radija sa sučeljem za Bluetooth® i funkcijom handsfree telefoniranja, sve do multimedijskog sustava sa zaslonom osjetljivim na dodir visoke razlučivosti, brze navigacije hard diskom s 3D prikazom karata i integracije pametnog telefona. Upravljanje je upravo onakvo, kakvo želite: jednostavno. Multimedijskim sustavima možete, primjerice, upravljati putem zaslona osjetljivog na dodir visoke razlučivosti ili tipke osjetljive na dodir koja se nalazi na multifunkcijskom upravljaču. Svi elementi upravljanja i prikazivanja smješteni su na dohvat ruke i vrlo čitljivi.

S obzirom da moderan poslovni svijet uključuje digitalna rješenja, Sprinter smo opremili integriranim komunikacijskim modulom koji predstavlja tehničku osnovu za neprekidnu internetsku vezu vozila. To omogućava korištenje trenutačnih i budućih usluga Mercedes PRO. Vaše prednosti uključuju, među ostalim, smanjenje perioda izvan pogona zahvaljujući anticipativnom upravljanju održavanjem, kao i digitalni putni list koji Vas oslobađa komplicirane papirologije.

Rješenja za razne djelatnosti

Sprinter Kombi

Precizno prilagođen namjeni.

Sprinter Tourer omogućava mnogo toga: 3 duljine vozila, 2 visine krova i do 3 reda sjedala tvore osnovu dojmljive raznolikosti varijanti ovog modela. Na taj način možete jednako konfigurirati osobito čvrsta vozila, na primjer za primjenu na gradilištu, kao i luksuzno opremljena vozila za transfer VIP osoba – upravo onako kako je potrebno za Vaš posao. Za odličan komfor putnika sve su sjedeće klupe za 2 i 3 osobe dostupne kao komforne klupe s namjestivim naslonima za leđa i komfornim naslonima za glavu. Tako će se do 8 putnika plus vozač ugodno osjećati u modelu Sprinter Tourer.

U slučaju potrebe za prtljagu, materijal ili alat možete dodatno priključiti teret do 3500 kg. S preko 600 elemenata dodatne opreme, koji na primjer uključuju posebna rješenja za vozni park i podvozja, Sprinter Tourer možete još više prilagoditi svojim potrebama.

Sigurnost

Uzorna razina u pogledu sigurnosne opreme

Uzorna razina u pogledu sigurnosne opreme.

Sprinter je u potpunosti osmišljen za sigurnost. Odličnu osnovu za to predstavlja njegova gruba karoserija koja je uslijed svoje konstrukcije i sastava materijala osobito stabilna.

Tome se priključuju brojni sustavi pomoći. Jer i najiskusniji vozač susreće se sa situacijama u kojima podrška može biti dobrodošla i korisna. Ponuda seže od sustava pomoći pri bočnom vjetru iz serijske opreme, sve do sustava aktivne pomoći pri kočenju te sustava pomoći pri zadržavanju vozne trake – oba u sklopu serijske opreme za vozila ukupne dopuštene mase iznad 3500 kg. 3 rješenja s kamerama, od kamere za vožnju unatrag s prikazom na unutarnjem retrovizoru, sve do kamere od 360°, po želji poboljšavaju ionako dobar pregled s mjesta vozača. Prednja LED svjetla visoke učinkovitosti, dostupna u dodatnoj opremi, u mraku široko i blistavo osvjetljavaju kolnik.

Zračni jastuk iz serijske opreme u slučaju nužde može pomoći u zaštiti vozača pri sudaru. Za vozača i suvozača po želji je dostupno dodatnih 5 zračnih jastuka.

Ekonomičnost

Ekonomičnost

U svakom pogledu ekonomičan.

Sa Sprinterom se odlučujete za vozilo koje više od 20 godina dojmljivo dokazuje svoju ekonomičnost. Novi Sprinter Tourer svojom iskušanom kvalitetom i pouzdanošću nastavlja ovu priču o uspjehu. Pritom od početka profitirate od njegove ekonomičnosti: zahvaljujući brojnim mogućnostima konfiguracije naručujete upravo ono što Vam stvarno treba.

S obzirom da volimo poboljšavati ionako dobre stvari, dodatno smo optimirali potrošnju svojih dizelskih motora te Sprinterovu ponudu prostranog prostora učinili još bolje iskoristivom. Sprinter Tourer tako spaja štedljivu potrošnju goriva i inteligentnu funkcionalnost u cjelovito ekonomično rješenje mobilnosti.

Saznajte više

Kontaktirajte nas