Mercedes-Benz

JOLLY AUTOline

Jolly Autoline d.o.o. je tvrtka koja ima centre u Dugopolju, Zadru, Zagrebu i Rijeci, te obavlja djelatnost servisiranja i prodaje vozila marke Mercedes-Benz i smart.

Tvrtka je sastavljena od iskusnih, dokazanih i licenciranih profesionalaca i kao takva garantira vrhunsku uslugu servisa i održavanja vozila.

U servisnim centrima u Dugopolju, Zadru i Zagrebu možete koristiti i usluge servisiranja rashladnih uređaja marke Thermo King i Carrier Bär, Dhollandia rampi i Eberspächer/Webasto grijača.

Servisni centar u Dugopolju nudi usluge baždarenja tahografa, vulkanizerske usluge: montaža, krpanje i narezivanje guma (za gospodarski i osobni program), kao i praonicu za teretna i osobna vozila.

U slučaju tehničkog kvara ili problema sa startom motora na putu, Mercedes-Benz Servis 24h je tu da Vam pomogne.

Naša telefonska hitna služba odgovoriti će na Vaš poziv i organizirati brzu i stručnu pomoć.

Možete računati na slijedeće usluge:

  • Individualna pomoć u izvanrednim situacijama
  • Savjet i dijagnostika
  • Organiziranje pomoći
  • Kontrola i koordinacija
  • Kvalificirani stručnjaci

MISIJA:

Jolly Autoline d.o.o. je jedini ovlašteni prodajno servisni partner Mercedes Benza na području Dalmacije. Tvrtka je iskoristila stratešku poziciju svojih prodajno-servisnih centra u Zadru, Zagrebu, Rijeci i Dugopolju kod Splita te pruža usluge servisa na području od Zagreba do Prevlake i usluge prodaje na čitavom prostoru EU. Stalno se prilagođavajući potrebama svojih klijenata i bazirajući se na kvaliteti usluge i profesionalnom pristupu razvili smo partnerski odnos s našim klijentima, Prilagodili smo i usavršili procese rada koji su u skladu s najzahtjevnijim standardima u auto industriji

VIZIJA:
U lokalnom i regionalnom okruženju biti prepoznat kao profesionalan, vrhunski uređen gospodarski subjekt, okrenut budućnosti i prepoznat po poslovnoj izvrsnosti.

STRATEGIJA :
Kao ovlašteni prodajno-servisni partner premium brenda Mercedes-Benza  iskoristiti pozitivni momentum porasta broja kupaca marki Mercedes-Benz i smart i učvrstiti poziciju proširenjem djelatnosti na čitavo obalno područje. 

Konstantno ulaganje u edukaciju i  rad s djelatnicima u svrhu postizanja maksimalnog zadovoljstva klijenata te kako bi dostigli takvu razinu poslovnog komuniciranja po kojoj će naši djelatnici biti posvuda pozitivno prepoznati.

Kroz kontinuiranu edukaciju kadra i konstantnu modernizaciju i usavršavanje procesa rada smanjivati poslovne rashode, a većim prometom povećavati poslovne prihode te na najoptimalaniji način maksimalizirati efekte poslovanja.

Ime tvrtke:
JOLLY AUTO LINE d.o.o.

Sjedište:
Ante Šupuka 10, Šibenik

Matični broj prema MBS-u:
110033453

OIB:
17898328148

Temeljni kapital:
15.784.300 kn
 

Platni podatci:
ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK d.d., IBAN: HR6924020061100657689

SWIFT Code:
ESBCHR22

Direktor:
Josip Stojanović

JOLLY AUTO LINE društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge upisano je pri Trgovačkom sudu u Zadru - stalna služba u Šibeniku.