Mercedes-Benz

V-klasa.

Mercedes-Benz V-klasa

V-klasa oduševljava na prvi pogled – i nakon tisuća i tisuća prijeđenih kilometara. Obitelji, poslovne ljude i avanturiste u slobodno vrijeme jednako kao putnike u shuttle vozilu. Na primjer moćnim eksterijerom koji se može dodatno naglasiti noćnim paketom. Ergonomičan, varijabilan koncept unutrašnjosti, inteligentni sustavi pomoći i sigurnosti te novi multimedijski sustav MBUX ispunjavaju najviše zahtjeve. Baš poput pogona V-klase: učinkoviti, snažni motori i automatski mjenjač 9G-TRONIC pretvaraju svaku vožnju u doživljaj.

Uđite i osjećajte se dobro.

V-klasa oduševljava visokim stupnjem komfora tipičnim za Mercedes-Benz: od raskošne ponude prostora, preko visokog stupnja kvalitete materijala i obrade, sve do intuitivnog koncepta upravljanja ili ambijentalne rasvjete. Sve je tu da Vam vožnju u V-klasi učini što ugodnijom.

Praktični automobili mogu biti tako lijepi.

V-klasa pravi je magnet za poglede. Kad se promatra izvana, najprije se primjećuje njezin jedinstveni dizajn. Oduševit će Vas i pogled u interijer: unutrašnjost je moderna, a zahvaljujući vrhunskim materijalima i brižnoj obradi, jednako je ugodna na dodir koliko dobro izgleda.

Mercedes-Benz V-klasa

Prostor pretvoren u prostranstvo.

Bilo da je riječ o malim svakodnevnim zadovoljstvima ili Vašem slobodnom vremenu – V-klasa je spremna. Uz mnoštvo mjesta i mnoge dobre zamisli raskošna unutrašnjost može se varijabilno koristiti.

Mercedes-Benz V-klasa

Sigurno je uzor.

Pratilac u kojeg ćete se rado pouzdati. Svojim sustavima pomoći i sigurnosti V-klasa Vam pomaže u mnogim situacijama u vožnji i omogućava Vam da sigurnije, opuštenije i suverenije stignete na odredište.

Mercedes-Benz V-klasa

Čudo od prostora u 3 duljine.

Prostrana i za ljude i za teret. Do 8 osoba i prtljaga – V-klasa na najbolji mogući način prevozi oboje. Ovisno o potrebi za prostorom V-klasu možete naručiti u veličinama kompakt, duga i ekstraduga.

Mercedes-Benz V-klasa

Sve što Vaše srce želi.

Na put ponesite više. S dodatnom opremom za veću udobnost, sigurnost i varijabilnost možete individualizirati V-klasu po želji i Vašem ukusu.

Mercedes-Benz V-klasa

Najbolja veza s Vašim vozilom – Mercedes me connect.

Mercedes me connect povezuje Vas, Vaš pametni telefon i Vaš Mercedes-Benz na očaravajući način. Bilo da putujete ili ste kod kuće – uz Mercedes me connect možete važne podatke o vozilu, poput kilometraže, tlaka u gumama i napunjenosti spremnika, jednostavno pogledati online na Mercedes me Portalu ili u aplikaciji Mercedes me.

Mercedes-Benz V-klasa

Saznajte više