Mercedes-Benz

Sprinter Podvozja

Mercedes-Benz Sprinter šasija

Odlična osnova: Sprinter Podvozja.

Toliko je svestran da ćete pronaći onaj pravi za svoj prijevoznički zadatak: novi Sprinter u obliku podvozja s 3 duljine vozila te sa standardnom vozačevom kabinom ili s dvostrukom kabinom nudi dojmljivu raznolikost. Njegove brojne varijante vozila i raznolika oprema omogućavaju konfiguraciju ekonomičnih vozila s osnovnom izvedbom jednako kao i onih s opsežnom opremom.

To su bitne prednosti: za vozila s odsada dostupnim pogonom na prednje kotače to će, primjerice, rezultirati povoljnijom početnom cijenom i dodatnom korisnom nosivosti u usporedbi s vozilima s pogonom na stražnje kotače. Vozači profitiraju zahvaljujući inteligentnom konceptu upravljanja i prikaza te modularnom konceptu pretinaca za odlaganje koji se, poput izbora multimedijskih i sustava pomoći, može individualno prilagoditi namjeni vozila. Uza sve novosti zadržali smo ono vrijedno. Tako se, na primjer, i dalje bez velikih promjena mogu koristiti mnoga iskušana rješenja nadgradnje i opreme.

Zahvaljujući snazi inovacija i iskustva stečenog tijekom više od 20 godina, Sprinter na taj način ponovno predstavlja prekretnicu kao inovativno, učinkovito i pouzdano rješenje mobilnosti koje će unaprijediti Vaše poduzeće.

Koncept proizvoda

Sprinter Podvozja

Ugodan oku, još ugodniji za rad.

Kabina novog Sprintera Podvozja već samim izgledom predstavlja istaknutu značajku, svojom maskom hladnjaka tipičnom za Mercedes-Benz i moderno oblikovanim prednjim svjetlima. Kokpit je također preoblikovan i u jednakoj mjeri osvaja visokokvalitetnim dizajnom, kao i odličnom funkcionalnošću. Primjerice inteligentnim, modularnim konceptom pretinaca za odlaganje te funkcijom KEYLESS-START.

U standardnoj vozačevoj kabini možete prevesti do 3 osobe do potrebne lokacije, u dvostrukoj kabini i male timove do 7 osoba. Sprinter Podvozja u 3 duljine vozila iza kabine nude odgovarajuću osnovu za mnoga rješenja nadgradnji i opreme specifična za pojedinu funkciju.

U daljnje prednosti ubraja se bogata ponuda pogonskih varijanti: ovisno o namjeni i željenom ponašanju u vožnji, svoje Sprinter Podvozje možete naručiti s pogonom na prednje kotače, stražnje kotače ili sve kotače. Stupnjeve prijenosa možete prebacivati ručno putem mjenjača sa 6 stupnjeva prijenosa ili automatski putem mjenjača 7G-TRONIC PLUS, odnosno putem automatskog mjenjača 9G-TRONIC, jedinstvenog u ovom segmentu.

Umrežavanje

Sprinter Podvozja

Vaša mobilnost 4.0.

Kako bi se posao odvijao što ekonomičnije i ugodnije, za Sprinter su po želji dostupni razni radio-uređaji, multimedijski sustavi i rješenja povezanosti. Ponuda po potrebi seže od držača pametnog telefona, preko radija sa sučeljem za Bluetooth® i funkcijom handsfree telefoniranja, sve do multimedijskog sustava sa zaslonom osjetljivim na dodir visoke razlučivosti, brze navigacije hard diskom s 3D prikazom karata i integracije pametnog telefona. Upravljanje je upravo onakvo, kakvo želite: jednostavno. Multimedijskim sustavima možete, primjerice, upravljati putem zaslona osjetljivog na dodir visoke razlučivosti ili tipke osjetljive na dodir koja se nalazi na multifunkcijskom upravljaču. Svi elementi upravljanja i prikazivanja smješteni su na dohvat ruke i vrlo čitljivi.

S obzirom da moderan poslovni svijet uključuje digitalna rješenja, Sprinter smo opremili integriranim komunikacijskim modulom koji predstavlja tehničku osnovu za neprekidnu internetsku vezu vozila. To omogućava korištenje trenutačnih i budućih usluga Mercedes PRO. Vaše prednosti uključuju, među ostalim, smanjenje perioda izvan pogona zahvaljujući anticipativnom upravljanju održavanjem, kao i digitalni putni list koji Vas oslobađa komplicirane papirologije.

Rješenja za razne djelatnosti

Sprinter

Gdje god postoji prijevoznički zadatak, tu je i Sprinter.

Sprinter Podvozje omogućava mnogo toga: jednostruka ili dvostruka kabina te 3 duljine vozila predstavljaju temelj dojmljive raznolikosti varijanti. A ona se dodatno povećava zahvaljujući četirim motorima, trima pogonskim varijantama – na prednje kotače, stražnje kotače i na sve kotače, brojnoj dodatnoj opremi, izvedbama podvozja i rješenjima proizvođača nadgradnji specifičnima za pojedine djelatnosti. Na taj način možete konfigurirati vozila s ukupnom dopuštenom masom i do 5500 kg. Po potrebi preinakom u tegljača možete priključiti čak 5250 kg, uz ukupnu dopuštenu masu s prikolicom od 8750 kg.

S preko 600 elemenata dodatne opreme, koji na primjer uključuju posebna rješenja za vozni park i podvozja, Sprinter Podvozje možete precizno prilagoditi svojim potrebama.

Sigurnost

Sprinter sigurnost

Osigurava Vaš put prema uspjehu.

Sprinter Podvozje je u potpunosti osmišljeno za sigurnost. Odličnu osnovu za to predstavlja njegova gruba karoserija koja je uslijed svoje konstrukcije i sastava materijala osobito stabilna.

Tome se priključuju brojni sustavi pomoći. Jer i najiskusniji vozač susreće se sa situacijama u kojima podrška može biti dobrodošla i korisna. Ponuda seže od sustava pomoći pri bočnom vjetru iz serijske opreme, preko sustava aktivne pomoći pri kočenju, sve do sustava pomoći pri zadržavanju vozne trake – oba u sklopu serijske opreme za vozila ukupne dopuštene mase iznad 3500 kg. Prednja LED svjetla visoke učinkovitosti, dostupna u dodatnoj opremi, u mraku široko i blistavo osvjetljavaju kolnik.

Zračni jastuk iz serijske opreme u slučaju nužde može pomoći u zaštiti vozača pri sudaru. Za vozača i suvozača po želji je dostupno dodatnih 5 zračnih jastuka.

Ekonomičnost

Sprinter ekonomičnost

Ekonomičan kada je stvarno bitno.

Sa Sprinterom se odlučujete za vozilo koje više od 20 godina dojmljivo dokazuje svoju ekonomičnost. Novo Sprinter Podvozje svojom iskušanom kvalitetom i pouzdanošću nastavlja ovu priču o uspjehu. Pritom od samog početka profitirate njegovom ekonomičnošću: uz atraktivnu početnu cijenu i brojne mogućnosti konfiguracije s kojima naručujete upravo ono što Vam stvarno treba.

S obzirom da volimo poboljšavati ionako dobre stvari, dodatno smo optimirali potrošnju svojih dizelskih motora. Dodatne prednosti po pitanju ekonomičnosti za Vaše poduzeće dobivate zahvaljujući dodatnoj korisnoj nosivosti s 50-litarskim glavnim spremnikom u dodatnoj opremi te stražnjem ovjesu od plastike ojačane staklenim vlaknima dostupnim u dodatnoj opremi.

Sprinter Podvozje tako spaja štedljivu potrošnju goriva, inteligentnu funkcionalnost te rješenja nadgradnji i opreme specifična za pojedinu funkciju u potpuno ekonomično rješenje mobilnosti.

Sprinter je jak igrač u kojeg se možete pouzdati kad ga zatrebate. Zahvaljujući njegovim brojnim mogućnostima opremanja i individualizacije, za svaku namjenu postoji odgovarajuće vozilo. Mercedes-Benz Vans. Born to run.

Saznajte više

Kontaktirajte nas