Mercedes-Benz

Troškovne prednosti i učinkovitost.

Individualne usluge
Troškovne prednosti i učinkovitost.
Mercedes-Benzova korporativna rješenja.

Uvijek imamo na umu financijske prednosti za Vaše poslovanje – od razvoja i opremanja flotnih vozila i opcija ekonomične kupnje do širokog spektra usluga i proizvoda osiguranja. Za niske troškove transparentne strukture koji se lako kontroliraju.

Flotna ponuda

Kako biste od samog početka profitirali od najveće moguće učinkovitosti, dobit ćete popust na naznačenu cijenu. Kao flotnome kupcu najmanje 2 vozila, Vaš će Vam Mercedes partner omogućiti da iskoristite atraktivne uvjete kupovine prilagođene vašim potrebama i veličini vašeg voznog parka.

Flotni paketi.

Naši flotni paketi omogućuju Vam da imate više opreme u Vašim vozilima i da na taj način povećate komfor, sigurnost i mogućnosti za komunikaciju, a sve to po posebno pristupačnoj cijeni paketa. Više detalja pronađite na sljedećim stranicama.

Flotni servisni paket

S transparentnom strukturom cijena, naši servisni paketi posebno su ekonomičan način jamstva da će Vaša vozila dugoročno zadržati svoju vrijednost. I ovdje možete birati između niza usluga krojenih da zadovoljavaju Vaše individualne potrebe.

Operativni leasing

S operativnim leasingom uvijek ćete troškove vozila imati pod kontrolom. On kombinira ugovor o leasingu i automobilsko osiguranje s brojnim prednostima te Vam istodobno omogućuje financijsku fleksibilnost i sveobuhvatno pokriće.

– Plaćanje krojeno po mjeri
Operativni leasing Vam omogućuje veću fleksibilnost. Osim što možete profitirati od maksimalnog roka od 60 mjeseci, možete prilagoditi i ratu leasinga s obzirom na kilometražu i polog u skladu s Vašim potrebama.
– Izravan povrat po isteku ugovora
Kad istekne ugovor, mi jednostavno od Vas preuzimamo Vaše vozilo. Zahvaljujući zajamčenom ostatku vrijednosti, neće Vas se teretiti dodatnim plaćanjima – ako se vozilo ispravno koristi i vrati u besprijekornom stanju. Eventualna veća prijeđena kilometraža u odnosu na dogovorenu rješava se na pravedan i transparentan način na temelju stavki ugovora.