Mercedes-Benz

SLC.

Mercedes-Benz SLC

Ritam grada kao da je iznenada počeo ubrzavati. Izražajan dizajn. Maksimalne performanse. Zvuk motora od kojeg zastaje dah. Zrak vibrira. Sve je spremno  za još intenzivniji doživljaj u vožnji. Sa spuštenim ili podignutim krovom, u vožnji ravnom cestom, kao i zavojima. Zadivljenost se vratila.

Dug poklopac motora, kratki prevjesi.

Silueta SLC-a mišićava je i upečatljivo dinamična, kako s otvorenim, tako i sa zatvorenim krovom. Glavni je vizualni fokus smješten daleko prema stražnjem kraju vozila pa pogled usmjerava na moćnu pozadinu vozila. Fantastičnu završnu notu daje prepoznatljivi stražnji odbojnik s integriranim završecima ispušne cijevi i LED stražnjim svjetlima.

Mercedes-Benz SLC

Eksterijer – lijep pogled za odobravajuće oči.

Kultni roadster ističe svoju sportsku pojavu. SLC iskazuje tipična ključna obilježja roadstera s dugim poklopcem motora, zabačenim stražnjim prozorom i kratkim stražnjim krajem.

Mercedes-Benz SLC

Interijer – comfortissimo.

Među brojnim je detaljima vrijedno istaknuti kromirane komande u kombinaciji s Memory paketom ili projekcijsku jedinicu s tankim ukrasnim elementima između tipki.

Mercedes-Benz SLC

DYNAMIC SELECT

Programiran za uživanje u vožnji. Nije važno je li vožnja ekonomična, udobna ili izrazito sportska: sustav DYNAMIC SELECT stavlja vam na raspolaganje pet različitih programa vožnje za svako raspoloženje i svaku cestu.

Mercedes-Benz SLC

MAGIC SKY CONTROL

Ispod krova obasjanog zvijezdama. Iznad vas je samo ogromno nebo: uz (opcionalni) sustav MAGIC SKY CONTROL moguće je električnim putem regulirati prozirnost panoramskog krova. Na taj način uvijek možete uživati u vožnji bez krova – čak i kad je krov spušten.

Mercedes-Benz SLC

Mercedes-AMG SLC 43

Sve ukazuje na sportski karakter. Vizualno i zvučno punokrvni AMG. Impresivan: moćna AMG karoserija. Nezaboravan: zahvaljujući performansama tipičnima za AMG, od nule do 100 km/h dojuri za samo 4,7 sekunde.

Mercedes-Benz SLC

Vožnja bez krova

Comfortissimo. Ako na SLC-u počnete otvarati ili zatvarati vario krov prilikom kretanja, radnju možete obaviti do brzine od 40 km/h. Po potrebi vam na raspolaganju stoji AIRSCARF za grijanje vrata.

Mercedes-Benz SLC

AMG Line i AMG Night paket

Moćan i izražajan. Uzbudljivo individualan: linija AMG Line naglašava sportski karakter SLC-a putem moćne AMG karoserije. Noćni paket AMG Night ističe mu izražajnost crnim detaljima visokog sjaja.

Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne usluge za Vas i vaš SLC.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Saznajte više