Mercedes-Benz

Zimska avantura počinje.

Zimska avantura počinje.

Iskoristite popuste na artikle iz naše ponude i najavite se za zimsku provjeru Vašeg vozila u ovlaštenom Mercedes-Benz servisu.

Mercedes-Benz Van prostirke - Popust 20%

Originalni Mercedes-Benz tepisi

Originalne Mercedes-Benz prostirke precizno su prilagođene dimenzijama Vašeg vozila jer se proizvodnja temelji na CAD računalnim podacima Vašeg modela.

Mercedes-Benz metlice brisača - Popust 25%

Mercedes-Benz metlice brisača

Vaše metlice brisača ne uspijevaju obrisati kapljice jesenske kiše bez iritantnih tragova ili zvukova? Nekoliko zimskih perioda s vrlo niskim temperaturama ubrzava trošenje metlica pa je možda vrijeme za zamjenu. Metlice se odlikuju izvanrednom kvalitetom i posjeduju tihi i ugodan zvuk. Za oči i uši.

Nova ponuda iz Collection kataloga - Popust do 20%

Mercedes-Benz Collection

Opušteno susreće chic. Elegancija sport. Posao slobodno vrijeme. Mercedes-Benz Collection spaja eleganciju svojstvenu našim vozilima s krajnje sportskim stilom. Za sve one koji se više ne moraju dokazivati. I pokazati najbolje od onog što život čini lijepim: naglašenu opuštenost.

Dodatna oprema - Popust 10%

Dodatna oprema

Originalna Mercedes-Benz dodatna oprema sa stilom.

MobiloVan. Jedan tim za bezgraničnu mobilnost.

MobiloVan. Jedan tim za bezgraničnu mobilnost

Besplatna pomoć na cesti u cijeloj Europi. Brza pomoć na cesti uz Mercedes-Benz kvalitetu. Gdje god postoji cesta, u slučaju nezgode naša pomoć je u blizini.  Da vaš uspješan posao ne bi trpio, omogućit ćemo vam nastavak vožnje u najkraćem mogućem roku.

Vaš Mercedes zaslužuje original.

Originalno Mercedes-Benz motorno ulje

Originalno Mercedes-Benz motorno ulje. Važna komponenta Vašeg vozila.

Preuzmite PDF brošuru

Kontaktirajte nas