Mercedes-Benz

Nova V-klasa Exclusive

15.02.2016

Mercedes-Benz još jednom redefinira svoj MPV segment.
Nova V-klasa EXCLUSIVE svojom bogatom opremom predstavlja sam vrh ponude i predstavlja najvišu razinu udobnosti, stila i dizajna u ovom segmentu. Svoju premijeru imat će početkom ožujka na Geneva International Motor Show-u, a već je sada dostupna za narudžbe.  
Linija EXCLUSIVE nudi neodoljivi spoj fino brušenog aluminija, kromovih ispuha, novi panoramski krov, novu veliku središnju konzolu s ugrađenim frižiderom, termo držače za čaše, pojedinačno klimatizirana sjedala u Nappa koži, 19-inčne kotače od lakog metala, Burmester surround sistem i mnoštvo druge opreme. 
Unutrašnjost je dodatno obogaćena novim panoramskim staklenim krovom koji se satoji od dva dijela: električnog pomičnog stakla u prvom dijelu i fiksnog stakla u drugom dijelu. Sa svojom površinom od 1,90 x 1,12 m, najveći je stakleni krov u Van segmentu. Panoramski krov ima dvodjelno električno sjenilo koje se automatski naginje u slučaju kiše. Još jedno od poboljšanja je i velika središnja konzola sa petlitarskim hladnjakom i  nekoliko dodatnih pretinaca: dva držača za čaše sprijeda i dva LED - svjetleća termodržača za putnike. Za punjenje i preslušavanje elektroničkih uređaja u vozilu se nalaze USB priključci, SD utori za kartice, 230 V i 12 V utičnice. Za dodatni ugođaj komfora zaslužni su električno podesiva sjedala za vozača i suvozača sa ventilacijom, pojedinačnom klimatizacijom u stražnjem dijelu i Burmester  surround zvučnim sustavom sa 16 zvučnika i bas refleksnim zvučnikom.