Mercedes-Benz

Novi Mercedes-AMG A 35 4MATIC

19.09.2018

Mercedes-AMG A 35 4MATIC
Emocionalno, agilno i digitalno: s novim A 35 4MATIC modelom (kombinirana potrošnja goriva od 7,4 do 7,3 l / 100 km, kombinirane emisije CO 2 169-167 g / km) Mercedes-AMG predstavlja potpuno novi ulazni model u svijet visokih performansi. Temelji se na novoj Mercedesovoj platformi s prednjim pogonom, a pokreće ju novi 2.0-litreni četverocilindarski turbo motor snage 225 kW (306 KS ). Školjka, ovjes, pogon na sve kotače, prijenos, programi za vožnju, fino podešavanje - svaki detalj dizajniran je za maksimalnu dinamiku vožnje bez ugrožavanja svakodnevne udobnosti. Performanse na razini supersportskih automobila (ubrzanje od 0-100 km/h za 4,7 sekundi) i specifični dizajn također jačaju identitet člana sportske obitelji. Pravi AMG za Hot Hatch tržište!
"Uvođenjem A 45 2012-te godine, predstavili smo mjerilo u kompaktnom segmentu. Potražnja za našim kompaktnim modelima posljednjih godina razvijala se vrlo dinamično. Ovaj uspjeh potiče nas da dodatno proširimo naš portfelj s novim A 35, koji ispunjavamo temeljno obećanje našeg branda u svakom detalju i nudimo uzbudljivu lateralnu dinamiku na razini današnjeg A 45", kaže Tobias Moers, predsjednik Uprave Mercedes-AMG GmbH.
Novi A 35 4MATIC proširuje portfelj modela AMG kao atraktivan ulazni model u svakom pogledu. Budući da je razvoj modela A 35 4MATIC od samog početka bio integriran u razvojni proces nove Mercedes-Benz A-klase, razvijen je u isto vrijeme kao i budući A 45 4MATIC, što je omogućilo ubrizgavanje AMG DNA u svaki relevantni detalj. A vozač će zasigurno doživjeti rezultat u obliku autentične vožnje.