Mercedes-Benz

Mercedes-Benz GLC

18.06.2015

Veliki raspon opreme omogučava konfiguraciju SUV-a prema vlastitim željama i potrebama. Uz linije opreme AMG, Exclusive i OFFROAD eksterijer, kupci mogu dodatno izabrati sportske, ekskluzivne ili cross country postavke. Od atraktivnih paketa opreme ističu se Night paket, 12 različitih boja i 15 različitih kotača do 20". Kupci imaju prostora za individualizaciju unutrašnjosti vozila. U ponudi su AMG linija unutrašnjosti i Exclusive, sjedala i obloga vrata u tkanini, ARTICO koži, DINAMICA mikrofibri, koži ili designo nappa koži u crnoj, svila bež, espresso smeđoj, sedlo smeđoj ili platina bijeloj pearl boji. Ukrasni umeci mogu biti od aluminija, karbonskih vlakana ili finog drveta.
U kombinaciji s paketom Offroad-Technik u dodatnoj opremi DYNAMIC SELECT opremljen je s do pet dodatnih programa vožnje za još bolje performanse u terenskoj vožnji. Dostupni programi su "Poledica", "Offroad", "Prikolica", "Uspon" i "Ljuljanje" kao opcija u kombinaciji sa sustavom AIR BODY CONTROL.
U skladu s tradicijom, u ponudi je i Edition1 verzija u dizelskoj i benzinskoj izvedbi. Ovaj ekskluzivni model dolazi s AMG eksterijerom,AMG odbojnicima straga i sprijeda, 50,8 cm(20") kotačima i tamno toniranim staklima. Interijer je u dvije verzije, visokokvalitetnoj crnoj nappa koži ili u dvobojnoj,bijeli biser/crnoj koži.
Standardna oprema već uključuje brojne detalje kao što su COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS s mogučnošću predviđanja situacija u vožnji i ATTENTION ASSIST. Serijski je opremljen sustavom DYNAMIC SELECT, halogenim svjetlima koja uključuju integrirana LED svjetla za dnevnu vožnju i pozicijskim svjetlima te kotačima od lakog metala u izvedbi s 10 krakova. Multimedijski sustav Audio 20 USB također je dio serijske opreme u vozilu, kao i funkcija ECO Start Stop koja štedi gorivo.