Mercedes-Benz

CLA Shooting Brake

05.02.2015

CLA Shooting Brake je impresivan iznutra, nudeći znatno više prostora i kapacitet prtljažnika. Vanjski izgled 460 cm duge atraktivne limuzine nigdje ne prolazi neprimijećeno, a sjedeći u udobnim sportskim sjedalima za upravljačem uživa i vozač, dok je interijer, premješten iz A-klase ovdje dodatno ukrašen brojnim sportskim detaljima paketa AMG Line. Ambijentalno osvjetljenje s dvanaest različitih boja je dostupno kao opcija.
Daljnje karakteristike kao što su energetski učinkovita LED tehnologija, inovativni lagani dizajn tehnike i učinkoviti motori su glavna obilježja Mercedes-Benz filozofije "najbolje ili ništa."
Moderan sportski eksterijer u unutrašnjosti izražava se pomoću horizontalnih linija. Visoko kvalitetni materijali i prvoklasna kvaliteta izrade daju 4 + 1 sjedala u unutrašnjosti vozila koja ovdje tumačimo na suvremen način..
Do nedavno, za dosta tradicionalističku marku, Mercedes je s novom kompaktnom obitelji koja nosi oznaku A, a kojoj pripadaju kompaktna A-klasa, crossover GLA, obiteljska B-klasa i naravno coupe limuzina CLA, privukao novu generaciju kupaca koji su dosad kupovali aute neke druge marke.
CLA kombinira sportski i progresivni styling s velikom razinom prostranosti i fleksibilnosti koja se savršeno uklapa u naš svakodnevni život. Čak i kada je u mirovanju, CLA ima energičan, samouvjeren izgled koji povezujemo s ekspresivnim i sportskim dizajnom njegove prednje linije.
Ovaj model će biti dostupan sa širokim izborom motora, AMG varijante i Sport modela. Izbor će ići između dva dizelska 4-cilindra i tri 4-cilindrični benzinski motor, plus najmoćniji 4-cilindarski benzinski motor u serijskoj proizvodnji.
Potpuno promjenjivi pogon na sve kotače 4MATIC Sustav je dostupan kao opcija. Odabrane varijante motora dolaze sa 7G-DCT mjenjačem s dvostrukom spojkom, ili može biti dostupan kao opcija. ECO start / stop funkcija je ugrađena kao standard.
Nudeći okretan užitak u vožnji, izuzetnu udobnost vožnje CLA Shooting Brake će bez sumnje, ispuniti sva Vaša očekivanja.