Mercedes-Benz

Nova Mercedes-Maybach S-klasa 

23.11.2020

s-klasa-digital
Kombinira savršenstvo i visokotehnološka rješenja jedinog nedavno predstavljenog vodećeg modela Mercedes-Benz s ekskluzivnošću i tradicijom Maybacha.
18 cm duži međuosovinski razmak u usporedbi s dugom varijantom Mercedes-Benz S-klase u potpunosti donosi stražnji dio. Zahvaljujući standardnim sjedištima Executive i paketu Chauffeur, stražnji dio postaje ugodno radno ili odmorište. Dopunjuju se ekskluzivnim detaljima poput velikih površina ukrasa na stražnjem dijelu prednjih sjedala i između dva stražnja putnika.
Na brojnim tržištima prodaja Mercedes-Maybach S klase započet će prije kraja ove godine. Njemačka slijedi u proljeće 2021.
Prepoznatljive značajke na prednjoj strani uključuju prepoznatljiv poklopac motora s kromiranom perajom i rešetku hladnjaka Mercedes-Maybach. To je vrlo prepoznatljivo po vertikalnim, trodimenzionalnim ukrasnim trakama. Riječ MAYBACH elegantno je integrirana u kromirani okvir rešetke. Stražnja su vrata šira od onih kod bratskih modela, a C-stupovi imaju fiksno četvrtinsko svjetlo. Ekskluzivnost naglašava logotip marke Maybach na C-stupu. Na zahtjev, Mercedes-Maybach S-klasa može biti opremljena komfornim stražnjim vratima s električnim pogonom. Ekskluzivni izgled Mercedes-Maybach S-klase može se poboljšati dvobojnom završnom bojom s razdjelnom crtom koja se ručno primjenjuje prema najvišim standardima kvalitete.