Mercedes-Benz

JOLLY AUTOline novi sponzor HNK Hajduk

Samo Mercedes i Hajduk žive vječno: Jolly AUTOline novi je sponzor "bijelih"

Na svečanosti u Bijelom salonu na Poljudu vlasnik tvrtke Josip Stojanović Jolly potpisao je dvogodišnji ugovor s predsjednikom Uprave Hajduka Marinom Brbićem. Jolly će Hajduku na korištenje ustupiti četiri vozila: A-klasu i B-klasu te 2 smarta, a kome će automobili pripasti odlučit će klub.

Također, moguće je da igrači ili članovi stručnog stožera i kluba općenito dobiju posebne uvjete pri kupnji ili najmu automobila iz Jolly AUTOlinea, a nisu isključene ni pogodnosti za članove i pretplatnike Hajduka.

- Možemo se pohvaliti da u svojoj velikoj obitelji imamo jedan od najvećih svjetskih brendova, Mercedes Benz. Vjerujem da ćemo skupa s njima napraviti puno posla i da će ovo biti duga i plodonosna suradnja - kazao je Brbić.

Stojanović je dodao:
- Stidljivo smo pokušavali ući u klub prije godinu i pol dana, ali sada smo financijski ojačali i možemo pratiti ovako veliku instituciju kao što je Hajduk.

Hajdukov šef marketinga Aljoša Bašić s ponosom je istaknuo kako je Jolly AUTOline 67. sponzor-partner kluba i dodao:
- Da parafraziram onaj film, nadam se da je ovo početak jednog divnog prijateljstva. Mi ćemo se staviti u funkciju vašeg rezultata i prodaje. Snagu brenda Hajduka stavit ćemo uz vaš brend jer ste vi primarno prodajom naslonjeni na Dalmaciju a tu smo mi najjači. Siguran sam da rezultati neće izostati.

Nakon potpisivanja ugovora, obje su strane razmijenile poklone i potom pozirale fotoreporterima. Brbić i Bašić s jedne strane, te s druge Stojanović i direktorica marketinga Jolly AUTOlinea Marina Travčić koja je osmislila slogan "Samo Mercedes i Hajduk žive vječno". Za početak obostrano uspješne suradnje.