Mercedes-Benz

X-klasa

Mercedes-Benz X-klasa

Privlači poglede sa svojim teretnim prostorom. Ovo je vozilo koje jednostavno ne možete samo zaobići. X-klasa doista privlači poglede.

Spaja svjetove.

Suvereno prkosi silama prirode, njen markantan dizajn privlači poglede. Tako je robusna i snažna da ste s njom i Vi suvereni na težem terenu, a pobuđuje pozornost svojim stilom pa se ističete i u gradskoj džungli. U istoj mjeri oduševljava kao funkcionalan i pouzdan partner u radnoj svakodnevici te kao suputnik za spontane avanture u slobodno vrijeme. Obradovat će Vas vozilo koje spaja svjetove na potpuno nov način: dobro došli u X-klasu – Mercedes-Benz među pick-upovima!

Nepogrešivi pickup dizajn.

X-klasa pokazuje karakter: bubrezi na poklopcu motora, vidljiva zaštita podvozja i izvučeni lukovi kotača impresioniraju na prvi pogled. Nakon otvaranja vrata susrećete se s vodoravno strukturiranim kokpitom. Jasno različite linije opreme PURE, PROGRESSIVE i POWER u kombinaciji sa stiliziranim originalnim dodacima ovaj pickup još više čine vašom X-klasom. Kao i 48,3 cm (19-inčni) aluminijski naplatci i LED High Performance prednja svjetla s tipičnim dizajnom baklje. U ponudi linije POWER su dva koncepta boja u crnoj ili lješnjak smeđoj koži. Pokrovi prednje ploče i vrata od ARTICO umjetne kože kao i ukrasni elementi od aluminija ili imitacije drveta usklađeni su s kožnim detaljima visoke kvalitete.

Mercedes-Benz X-klasa

Prepoznatljivi stil u unutrašnjosti.

Od udobnih prednjih sjedala do vodoravno strukturiranog kokpita te modernih multimedijskih sustava: sve je stilski i pažljivo koordinirano i odmah odiše osjećajem ”dobrodošlice”. Svatko će pronaći stil koji mu odgovara, birajući između tri linije: PURE, PROGRESSIVE i POWER. S linijom POWER moguće je birati između 2 koncepta boje u crnoj ili lješnjak smeđoj koži. Pokrovi prednje ploče i vrata od ARTICO umjetne kože kao i ukrasni elementi od aluminija ili imitacije drveta usklađeni su s kožnim detaljima visoke kvalitete.

Mercedes-Benz X-klasa

Uvjerljiva robusnost.

X-klasa je svakom pogledu robusna: nosi terete preko 1000 kg i vuče prikolice mase do 3500 kg. Za ovo joj treba stabilna i čvrsta osnovna struktura. Zbog toga smo izradili naš pickup na ljestvičastom okviru napravljenom od čelika viske kvalitete. Stoga slobodno stavljajte u njega što god želite: alat, strojeve, materijal ili sportsku i opremu za slobodno vrijeme. Čak i na putovima daleko od asfalta, ova robusna osnova pomaže vam proći bez problema. Na zahtjev, tijekom terenske vožnje štitnik podvozja će zaštititi vaš motor, mjenjač i ispušni sustav.

Mercedes-Benz X-klasa

Impresivne terenske sposobnosti.

Da grubo i uglađeno mogu govoriti, bili bi impresionirani X-klasom. Ako se prebacite s pogona na stražnje kotače na 4MATIC pogon na sve kotače i aktivirate ”low” pogon na sve kotače, niski prijenosni odnos mjenjača i opcijsku blokadu diferencijala stražnje osovine, lako ćete proći kroz još teži teren. Velika udaljenost od tla od 202 mm – na zahtjev do 222 mm – terenu ispod vozila daje puno prostora. Ako imate osjećaj pustolovine, ovisno o površini, X-klasa će se popeti uz nagibe do približno 100% i osigurati stabilnu vožnju do kutova od približno 49,8°. To znači da terenske vožnje nude još više užitka u vožnji. Za vožnje po lakšem terenu ili težim cestovnim uvjetima može se aktivirati drugi ”high” pogon na sve kotače.

Mercedes-Benz X-klasa

Inspirativne performanse.

Uđite, krenite i uočite punu snagu kretanja čak i pri niskim okretajima motora. Izvučeni lukovi kotača sa širokim gumama ne samo da izgledaju impresivno sa svojim širokim tragom kotača nego također doprinose velikoj poprečnoj dinamici X-klase. Kao i agilni, postepeno namješteni multi-link ovjes stražnje osovine. Sa svakim zavojem raste očekivanje ulaska u sljedeći, a kretanje postaje užitak u vožnji.

Mercedes-Benz X-klasa

Saznajte više

Kontaktirajte nas