Mercedes-Benz

S-klasa Coupé.

Mercedes-Benz S-klasa Coupé

Grad pulsira. Sad nije vrijeme za povlačenje. Sad je trenutak  da ubrzate i krenete. U noć, u avanturu, daleko od svakodnevice.

S-klasa Coupé. Gran Performer.

Postoje vizije koje čovjek slijedi bez oklijevanja. S-klasa Coupé zrači osjećajem dobroćudnog autoriteta i to tako impresivno da bi se mogla smatrati iznimno karizmatičnom figurom na cesti.

Sportski dizajn i linije nedvojbeno ukazuju na beskompromisnu prodornost. No, nova je S-klasa Coupé suviše otmjena da bi se hvalila samo snagom. Sama je atraktivnost dovoljno uvjerljiva, a šarm vozila opetovano će mamiti smiješak na lice promatrača.

Mercedes-Benz S-klasa Coupé

Eksterijer – nevjerojatno atraktivan.

Markantni prednji kraj na impresivan način označava sportsku usmjerenost S-klase Coupé. Trodimenzionalna Mercedesova rešetka hladnjaka s Mercedesovom zvijezdom ili jednostrukim okvirom nalaze se na središnjem položaju. Obrubljena je jasno definiranim LED High Performance prednjim svjetlima u sklopu serijskog sustava LED Intelligent Light System koji uz doplatu obuhvaća i Swarovski kristale.

Mercedes-Benz S-klasa Coupé

Interijer – karakter u najčišćem obliku.

Vrijeme je da se okrenemo prema unutrašnjosti. S-klasa Coupé povrh svega poziva vozača sebi. Unutrašnjost je prepuna fantastičnih dizajnerskih koncepata i doslovno vas poziva da se stopite s vozilom.

Mercedes-Benz S-klasa Coupé

ILS sa Swarovski kristalima

Neodoljiva aura. Jedinstven dnevno-noćni koncept: u kombinaciji s dnevnim svjetlima i pokazivačima smjera u sklopu sustava LED Intelligent Light System može se uz doplatu obogatiti Swarovski kristalima.

Mercedes-Benz S-klasa Coupé

Mercedes-Benz Intelligent Drive

Čuva ono što je važno. Primjerna razina komfora i vrhunska sigurnost. Inteligentno umreženi sustavi za pomoć vozaču i sigurnost analiziraju svaku situaciju i u stanju su aktivno pružati vozaču podršku u slučaju potrebe.

Mercedes-Benz S-klasa Coupé

Head-up display i touch-pad

Komfor: najmodernija tehnologija. Izniman komfor zahvaljujući inovativnim regulatorima: head-up display projicira važne informacije ravno na vjetrobran, a touch-pad ploha prepoznaje pokrete ruke kao pametni telefon.

Mercedes-Benz S-klasa Coupé

Majstorsko umijeće

Remek-djelo. Remek-djelo iz Mercedes-Benzove dizajnerske kovačnice. Monumentalni oblik kontrolne ploče ugodan je oku. Drveni elementi velikih površina stapaju se s finim materijalima.

Mercedes-Benz S-klasa Coupé

MAGIC BODY CONTROL

Udobnost u vožnji i kroz zavoje. Tehnološko remekdjelo: opcionalni MAGIC BODY CONTROL ovjes s funkcijom naginjanja u skladu sa zavojem. U zavoju se karoserija vozila naginje prema unutra za maksimalno 2,65 stupnjeva kako bi se smanjilo djelovanje bočnih sila.

Mercedes-Benz S-klasa Coupé

Saznajte više