Mercedes-Benz

CLA Shooting Brake.

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Shooting Brake. Nama je to najbolja kombinacija: sportski i praktičan. Inteligentan i elegantan. Jednostavno, kao nijedan drugi.

Fantastično primamljiv.

Savršene proporcije novog modela CLA Shooting Brake protežu se od rešetke strukture dijamanta nagnute prema naprijed, preko vrata bez okvira i mišićavih ramena, sve do njegovog markantnog stražnjeg dijela.

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Vozi jednako sportski kako i izgleda.

Izvlači najbolje iz svake ceste. Pritiskom na dugme odlučuješ o postavkama te po želji možeš namjestiti čak i amortizere. Modeli AMG Performance u dodatnoj opremi pritom faktor zabave pojačavaju do maksimuma.

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Hej, Mercedes.

Dovoljno je izgovoriti ove riječi i već možeš komunicirati sa svojim novim modelom CLA Shooting Brake, gotovo kao s dobrim prijateljem. To je moguće putem prirodnog govora, ali i bez riječi: dodirom ili gestama.

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Dizajna, koliko ti srce poželi. Mjesta, koliko ti treba.

Rast po dužini i širini: to je novi CLA Shooting Brake. Novi koncept prostora, sveukupno gledano, za tebe ima jasne riječi: više mjesta, više komfora.

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Veća širina traga.

Pri pogledu sprijeda odmah se vidi: novi CLA Shooting Brake osobito stabilno i snažno stoji na kotačima. No široki trag nije samo uočljiva vizualna značajka – vozilo bolje leži na cesti, dinamika vožnje u zavojima osjetno je poboljšana, a upravljanje stabilizirano.

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Vrata bez okvira.

Sloboda pruža ovakav osjećaj, a tako i izgleda. Vrata nemaju okvire zbog čega se doimaju neobično lagano i elegantno. Ovako nešto nude zapravo samo kupei i ekskluzivno novi CLA Shooting Brake.

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Kokpit sa širokim zaslonom osjetljivim na dodir.

Kokpit sa širokim zaslonom u dodatnoj opremi zapravo se sastoji od dva HD zaslona iza neprekinute staklene površine. Desni multimedijski zaslon je zaslon osjetljiv na dodir koji prikazuje sve sadržaje vezane uz informiranje i zabavu, kao i postavke vozila. Lijevo je klasični kombinirani instrument. Pri tome je klasičan samo naziv. Zahvaljujući različitim stilovima prikaza, sve se može konfigurirati potpuno individualno.

Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne usluge za Vas i vaš CLA.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Saznajte više