Mercedes-Benz

C-klasa Karavan.

Svaki put sve bolja.
Mercedes-Benz C-klasa

Da ni u jednom trenutku ne počivate, nego uvijek iznova dokazujete snagu inovacija.

Želja za brzinom iščitava se iz lica C-Klase Karavan: supermoderna prednja svjetla u LED tehnologiji svijetle preciznije, svjetlije i inteligentnije nego ikad. To je tek početak – odmah nakon njih slijede električni motori s optimalnim  vrijednostima po pitanju učinkovitosti. Potpuno digitalni kokpit, najnoviji sustavi pomoći, pritisak na tipku koji će promijeniti Vaše raspoloženje. Tako mnogo novosti, ali jedno ostaje: motivacija C-klase da svakim danom, svakom vožnjom bude sve bolja.

Mercedes-Benz C-klasa Karavan

U vrhunskoj formi – kad je bitno.

Bočni prikaz C-klase Karavan ujedinjuje sportski stil i raskošnu ponudu prostora.  Linija dropping line i linija nasuprot nje koja počinje od prednjeg kotača i uzdiže se prema natrag stvaraju intrigantne efekte svjetla i sjene. Zahvaljujući tankom  D-stupu koji se prema dolje sužava, C-klasa Karavan ostavlja osobito sportski dojam.

Mercedes-Benz C-klasa Karavan

Kad se čini da je sve savršeno, treba postati još bolji.

U C-klasi Karavan očekuju Vas savršeni uvjeti za treniranje: novi upravljač s kontrolnim  tipkama osjetljivima na dodir te, ovisno o opremi, potpuno digitalni instrumenti i povećani zasloni uz novu generaciju multimedijskog sustava omogućavaju najveći stupanj indivi-dualnog i modernog upravljanja.

Mercedes-Benz C-klasa Karavan

Najjači pritisak stvara sama sebi.
Električnim putem.

Prijeđite iz karavana u sportski automobil: potpuno jednostavno pritiskom na dugme. Namjestivo sportsko podvozje DYNAMIC BODY CONTROL, u dodatnoj opremi, možete sami namjestiti od osobito komfornog do sportski tvrdog, a novi benzinski motor  s funkcijom EQ Boost već je spreman za pokret. Električni starter-generator, među ostalim, stvara dodatni okretni moment – takozvani dodatni učinak (boost).

Mercedes-Benz C-klasa Karavan

Za regeneraciju prilikom bavljenja sportom.

Iskusite komfor koji znači više: opušta, smiruje, ali i aktivira i stimulira.  Potpuno jednostavno pritiskom na tipku: zahvaljujući udobnom upravljanju ENERGIZING u dodatnoj opremi. Značajka interijera C-klase.

Mercedes-Benz C-klasa Karavan

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Bilo da se nalazite u prometnoj špici, na dugoj noćnoj vožnji ili na  nepoznatim cestama, Vaša C-Klasa osjetno Vas rasterećuje upravo
stresnim situacijama. Iza tog rasterećenja stoji koncept koji svaku vožnju u Mercedes-Benzu čini sigurnijom i jedinstvenom: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Jer je vrijeme koje provedete za upravljačem Vaše vrijeme. Vrijeme za opuštanje. Vrijeme za punjenje baterija. Kako biste na svoje odredište stigli prije svega sigurno, ali svakako i opušteno.

Mercedes-Benz C-klasa Karavan

Digitalni kokpit.

Integracija pametnog telefona spaja mobilni telefon s multimedijskim sustavom putem aplikacija Apple® CarPlay® i Android Auto. Na taj način dobivate jednostavan pristup najvažnijim aplikacijama na svom pamet-nom telefonu. Aplikacije trećih ponuđača, primjerice Spotify, također možete koristiti brzo i jednostavno.

Mercedes-Benz C-klasa Karavan

Ambijentalna rasvjeta.

Prilagodite unutrašnjost potpuno prema svojim osobnim sklonostima ili trenutnom ras-položenju. Ambijentalna rasvjeta Vam s ukupno 64 boje omogućava gotovo neograničene mogućnosti za igru svjetla i za svaku situaciju ima odgovarajuću boju u programu.

Mercedes-Benz C-klasa

DYNAMIC BODY CONTROL.

Jedno podvozje – tri postavke: uz DYNAMIC BODY CONTROL sami odabirete između maksimalne agilnosti i velikog komfora amortizacije. Prilagođeno trasi puta i osobnom načinu vožnje. Niski položaj podvozja i sportsko izravno upravljanje pružaju Vam najbolje preduvjete za osobito dinamičan način vožnje. Podvozje DYNAMIC BODY CONTROL opremljeno je kontinuiranom namjestivom amortizacijom za prednju i stražnju osovinu. Kontinuirani sustav upravlja karakteristikama amortizacije u interakciji s osobinama motora, mjenjača i upravljanja za svaki kotač posebno – u skladu sa situacijom u vožnji, brzinom vožnje i stanjem kolnika. Zahvaljujući ovom varijabilnom usklađivanju, uživat ćete u udobnosti putovanja  i izvrsnoj voznoj dinamici.

Mercedes-Benz C-klasa T-model Touchpad

Touchpad: Koristi se jednostavno. Poput pametnog telefona.

Touchpad omogućuje upravljanje važnijim funkcijama vožnje rukopisom, koji sustav automatski prepoznaje. Touchpad raspoznaje kretnje jednim prstom i više prstiju (Multitouch), brisanje i zumiranje korisnika.

Mercedes me connect

Mercedes me connect:
Digitalne Usluge za Vas i vašu C-klasu.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Mercedes-Benz C-klasa Karavan
Mercedes-Benz C-klasa Karavan


Saznajte više