Mercedes-Benz

C-klasa Coupé.

Svaki put sve bolja.
Mercedes-Benz C-klasa Coupé

C-klasa Coupé također predstavlja stav: da ni u jednom trenutku ne počivate, nego uvijek iznova dokazujete snagu inovacija.

Nova C-klasa Coupé spremna je za pokret.Mnoge inovacije pružaju još veću dinamiku.

Mercedes-Benz C-klasa Coupé

C-klasa u svom najsportskijem obliku.

C-klasa Coupé oduševljava savršeno istreniranim tijelom. Dinamične linije i jasne, mišićave površine obilježavaju pravi sportski dizajn kupea. Usto i moćni elementi stila poput novog odboj-nika i rešetke strukture dijamanta iz serijske opreme osiguravaju snažan individualni karakter.

Mercedes-Benz C-klasa Coupé

Snaga inovacija iz najdublje unutrašnjosti.

Mnogi elementi upravljanja i prikazivanja potpuno su novi: novi upravljač s kontrolnim tipkama osjetljivima na dodir te, ovisno o opremi, potpuno digitalni instrumenti i povećani zasloni uz novu generaciju informiranja i zabave omogućavaju najveći stupanj individualnog i modernog upravljanja. Osim toga, odsad možete za sve instrumente izabrati animaciju – ovisno o opremi stilovima prikaza „klasično”, „progresivno” i „sportski”.

Mercedes-Benz C-klasa Coupé

C-klasa Coupé spremna je za pokret.

EQ Boost s jedne strane označava munjevito ubrzanje, a s druge nečujno klizanje  kod vožnje u praznom hodu sa smanjenom potrošnjom goriva. U tu se svrhu benzinski motor inteligentno elektrificira putem integriranog starter-generatora.

Mercedes-Benz C-klasa Coupé

Individualnost u svom najljepšem obliku.

C-klasa Coupé prava je ikona dizajna koja postavlja nova mjerila u svojoj klasi. S ekskluzivnom dodatnom opremom designo možete dodatno oplemeniti i individualizirati izgled i komfor. Oduševit će Vas dojmljivi lakovi i vrhunska estetika interijera.

Mercedes-Benz C-klasa Coupé

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Bilo da se nalazite u prometnoj špici, na dugoj noćnoj vožnji ili na  nepoznatim cestama – Vaša C-klasa osjetno Vas rasterećuje upravo stresnim situacijama. Iza tog rasterećenja stoji koncept koji svaku vožnju u Mercedes-Benzu čini sigurnijom i jedinstvenom: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Jer je vrijeme koje provedete za upravljačem Vaše vrijeme. Vrijeme za opuštanje. Vrijeme za punjenje baterija. Kako biste na svoje odredište stigli prije svega sigurno, ali i opušteno.

Mercedes-Benz C-klasa Coupé

Integracija pametnog telefona.

Integracija pametnog telefona spaja mobilni telefon sa sustavom  informiranja i zabave putem aplikacija Apple CarPlayTM i Android Auto. Na taj način dobivate jednostavan pristup najvažnijim aplikacijama  na svom pametnom telefonu. Aplikacije trećih ponuđača, primjerice Spotify, također možete koristiti brzo i jednostavno.

Mercedes-Benz C-klasa Coupé

Bezkabelski sustav punjenja za mobilne terminalne uređaje.

Vrijeme vožnje pretvara se u vrijeme punjenja – Vaš pametni telefon samo jednim pokretom ruke smješta se na svoje fiksno mjesto pretincu za odlaganje stvari gdje se puni bez kabela. Kompatibilni pametni telefoni pune se bez kabela, neovisno o modelu i brandu.

Mercedes-Benz C-klasa Coupé

Ambijentalna rasvjeta.

Prilagodite unutrašnjost potpuno prema svojim osobnim sklonostima ili trenutnom  raspoloženju. Ambijentalna rasvjeta Vam s ukupno 64 boje omogućava gotovo neograni-čene mogućnosti za igru svjetla i za svaku situaciju ima odgovarajuću boju u programu.

Mercedes-Benz C-klasa Coupé

Komforno upravljanje ENERGIZING.

Komforno upravljanje ENERGIZING preobrazit će Vaše vozilo inteligentnom kombinacijom komfornih funkcija, poput klimatizacije, rasvjete i mirisa, u wellness oazu. Šest savršeno kombiniranih programa mogu se jednostavno aktivirati i pomoći Vam da se opustite ili da ostanete svježi u dugoj vožnji.

Mercedes-Benz C-klasa Coupé

Paket za parkiranje s kamerom za vožnju unatrag.

S ovim paketom moći ćete svladati i uska parkirna mjesta. Praktično: sustav aktivne  pomoći pri parkiranju za Vas će tražiti parkirno mjesto i zatim pomoći prilikom samog  parkiranja. Veća pribranost geslo je kamere za vožnju unatrag koja pregledom područja iza vozila može omogućiti izbjegavanje skupih oštećenja lima.

Mercedes-Benz C-klasa Coupé

MULTIBEAM LED.

Za Vašu savršenu vidljivost: pomoću LED žaruljica kojima se može zasebno upravljati, adaptivna prednja svjetla MULTIBEAM LED reagiraju na situaciju u prometu. Prilagodljivo dugo svjetlo izuzima druge sudionike u prometu i ne zasljepljuje ih. Dugo svjetlo ULTRA RANGE povećava doseg na dopušteni maksimum. Svjetlo za skretanje i svjetlo za zavoj također optimalno osvjetljavaju vidno polje.

Mercedes me

Mercedes me connect:
Digitalne Usluge za Vas i vašu C-klasu.

Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...

Saznajte više