Mercedes-Benz

C-klasa Cabriolet.

Mercedes-Benz C-klasa Cabriolet

Uzbudljive linije i mišićava površina C-klase Cabriolet svjedoče o stilu od kojeg zastaje dah. Nadmašuje ga samo doživljaj u vožnji. Da biste to doživjeli, spustite  potpuno automatski platneni krov i iskusite beskrajan užitak u vožnji u pravom smislu riječi.  

Dizajn i dinamika upravljanja osiguravaju cjelogodišnju fascinaciju.

Ljeto uzmite sa sobom – tijekom svih sezona. S opcijski dostupnim najinteligentnijim kabriolet značajkama, automatskom AIRCAP zaštitom od propuha i AIRSCARF grijanjem u razini vrata. Za neometano uživanje na otvorenom zraku pri skoro svakom vremenu. Skupljaju li se kišni oblaci? Potpuno automatski mekani krov može se otvoriti ili zatvoriti pri brzinama do 50 km/h.

Vanjština – uzbudljivo sportska. Stilski samopouzdana, na opušten način.

C-klasa Cabriolet pozitivno zrači ubrzanjem: prednja maska u obliku dijamanta predstavlja ekskluzivni izričaj savršene dinamike vožnje. Prepoznatljive dizajnerske linije na poklopcu motora pokazuju samo u jednom smjeru: prema naprijed. Prema velikim usisnicima za zrak, prema privlačnim LED High Performance prednjim svjetlima i do istaknute prednje maske s jednom prečkom sa središnje postavljenom zvijezdom, koja samouvjereno ističe dizajn automobila.

Mercedes-Benz C-klasa Cabriolet

Nema lošeg vremena. Tu je AIRSCARF.

S ovim sustavom grijanja u razini vrata putnika, vožnja sa spuštenim krovom predstavlja užitak, čak i kada je vanjska temperatura niska. Ventilacijski otvori u naslonima za glavu pružaju osjećaj udobnosti, bez kojega više nećete željeti biti.

Mercedes-Benz C-klasa Cabriolet AIRSCARF

AIRCAP – više udobnosti, manje propuha.

I s ovim smo napravili revoluciju vožnje sa spuštenim krovom: takozvani AIRCAP je jedinstvena automatska zaštita od propuha koja značajno smanjuje strujanje zraka oko vozača, suvozača ali i stražnjih putnika.

Mercedes-Benz C-klasa Cabriolet AIRCAP

Unutrašnjost – prostor za sportski-moderan stil života.

Unutrašnjost kao pozivnica: uđite, duboko udahnite i osjetite slobodu. Sportska sjedala s integralnim izgledom, niski položaj sjedenja i čistokrvno iskustvo otvorenog zraka, unaprjeđuju emocionalnu privlačnost i intenzitete iz kilometra u kilometar. Pažljivo usklađeni materijali i boje odišu sportskim stilom života.
Mercedes-Benz C-klasa Cabriolet interijer

Cabriolet s akustičnom udobnosti coupea.

U DNK svakog Mercedesovog modela zapisano je da mora pružiti najvišu moguću razinu udobnosti. U cabrioletu to iznad svega znači slijedeće: slušnu udobnost koja odgovara udobnosti zatvorenih vozila.

Mercedes-Benz C-klasa Cabriolet

4MATIC pogon na sve kotače

Užitak u vožnji: bez ograničenja. Bolje držanje ceste, užitak u vožnji i stabilnost: opcionalni 4MATIC pogon na sve kotače za Cabriolet može vam pružiti iskustvo dinamične vožnje pri svakoj vrsti vremena.

Mercedes-Benz C-klasa Cabriolet 4MATIC

Mercedes me connect

Ono što vas umrežava. Tu je opcija s kojom možete uživati u savršenom umrežavanju i prijenosu podataka: Remote Online postavke vozila prenosi u vaš pametni telefon, Head-Up zaslon projicira bitne informacije na vjetrobran.

Mercedes-Benz C-klasa Cabriolet

Mercedes-AMG

Snaga preuzima novi oblik. S AMG prednjim donjim spojlerom s dizajnom A-krila i mišićavi stražnji kraj, također predstavljaju vizualnu pretpostavku visokih performansi: Mercedes-AMG C 43 4MATIC Cabriolet, Mercedes-AMG C 63 Cabriolet i S-Model.

Mercedes-Benz C-klasa Cabriolet AMG

Saznajte više