Mercedes-Benz

Mercedes me. Bilo kad i bilo gdje.

Mercedes me

Mercedes me je Vaš paket inovativnih usluga, proizvoda i usluga životnog stila Mercedes-Benza, Daimlera i partnera s kojima surađujemo, što – naravno – uključuje i pristup vozilu putem pametnog telefona. Vaša personalizirana početna stranica nudi Vam teme važne za Vas. Bilo da se radi o zabavi, putovanjima ili životnom stilu: registracija na Mercedes me omogućava Vam pristup ekskluzivnim ponudama koje obogaćuju Vaš život. Bilo kada i bilo gdje.

Vaš Mercedes-Benz parkiran je u garaži. Ali istovremeno je i u vašem dnevnom boravku, uredu, zrakoplovnoj luci…

Mobilnost smo već davno prije ponovo izumili: 1886. godine s prvim automobilom. Sada je vrijeme da to ponovo učinimo. Mobilnost je danas puno više od jednostavnog prijevoznog sredstva. Sada vam je na vašem pametnom telefonu otvoren cijeli svijet. Kao i Mercedes-Benz svijet. Provjerite podatke o svojem vozilu, bacite pogled na svoje ugovore ili rezervirajte osobne usluge mobilnosti. Toliko toga je moguće – sve više sa svakim danom. Stoga uđite i pridružite nam se na putovanju u budućnost mobilnosti.

Zamislite da ste zaboravili na servis – a sve je unatoč tome već spremno.

Vaš Mercedes-Benz automatski osigurava optimalno održavanje vašeg automobila. Upravljanje održavanjem i Daljinska dijagnostika vozila koriste se za slanje odgovarajućih podataka vozila i informacija o trošenju vašem Mercedes-Benz servisnom partneru putem Remote Service usluge – te vas automatski o tome kontaktiraju preko aplikacije.

Mercedes-Benz sustav poziva u nuždi je vaš spas u slučaju nužde. Ako sudjelujete u nesreći, komunikacijski modul vašeg vozila može vas automatski povezati s Mercedes-Benzovim centrom za odziv u nuždi. Nakon toga sustav prosljeđuje informacije o vašoj lokaciji i broju putnika u vozilu, kao i informacije o stanju vozila. Po potrebi, podaci poziva u nuždi odmah se prosljeđuju europskim hitnim službama – kako  bi se  osiguralo da se što je brže moguće pokrenu odgovarajuće akcije.

Put do koncerta pronaći će vaš Mercedes-Benz. Karte za koncert proslijeđene su preko Mercedes me portala.

Uvijek spremna pomoći – Mercedes me connect Concierge usluga djeluje kao vaš osobni asistent. Ova top premium usluga ovdje je kako bi odgovorila na vaša pitanja, rezervirala karte za koncert, preporučila restorane i općenito se puno više brinula za vas. Detalje iz adresara, trenutačnu lokaciju ili omiljeni kafić jednostavno pošaljite kao odredišta iz pametnog telefona u svoj Mercedes-Benz. Na zaslonu će se prikazati skočni izbornik s adresom koju ste poslali. Pritisnite ”OK” i navigacijski sustav će prihvatiti to odredište.

Kakva je vremenska prognoza za sutra? Pitajte svoj Mercedes-Benz. Vremenska aplikacija, lokalno traženje ili internetski radio – u kombinaciji s COMAND Online kontrolnim sustavom mnogim Mercedesovim aplikacijama moguće je jednostavno upravljati glasovnim kontrolama. A uz Online Map Update uslugu uvijek ćete imati najnovije navigacijske podatke. Sustav se automatski nadopunjuje tijekom vožnje.
Niste svjesni ovog procesa – samo znate da uvijek stignete na svoje odredište.

Cvijeće: kupljeno. Šampanjac: ovdje je. Frizer: obavljen. Gdje ste parkirali auto: zaboravili ste, ali možete ga pronaći.

Usko mjesto za parkiranje? Zbog toga vam je na raspolaganju Remote Parking Assist sustav. Nakon što ste pronašli parkirno mjesto, prođite pored njega te izađite iz svojeg Mercedes-Benza, a zatim proces parkiranja praktično kontrolirajte preko pametnog telefona. Vožnji je kraj, ali ponekad se putovanje nastavlja: stoga će vas navigacija od vrata do vrata voditi cijelim putem, čak i dok hodate.

Svi smo to prošli: nakon duge kupovine, ili šetnje nepoznatim gradom ne možete pronaći mjesto gdje ste parkirali automobil. U ovom slučaju korisnom se pokazuje usluga lociranja parkiranog vozila. Dokle god niste na udaljenosti većoj od 1,5 km, pokazat će vam lokaciju vašeg vozila – i kako do njega stići.

Vehicle Tracker funkcija omogućuje vam praćenje vašeg vozila koje se kreće preko GPS signala – na primjer, ako ste ga nekome posudili. Funkcija Geofencing vas informira čim vozilo izađe ili uđe u neko područje koje ste prethodno definirali i označili.

Imate li dovoljno goriva za sutra? Ne morate se ni pomaknuti - funkcija Remote Retrival of Vehicle Status omogućuje vam primanje raznih informacija o vašem Mercedes-Benz vozilu putem Interneta. Bilo da se radi o očitanju brojača kilometara, dosegu s preostalom količinom goriva, napunjenosti spremnika goriva ili nečem drugome što trebate – brzi pogled na zaslon pametnog telefona pružit će vam sve informacije.

Zbog toga što puno putujete: digitalni dom za vašu povijest vožnje.

Možda putujete zbog posla ili na odmor – uz uslugu digitalnog izvještaja o servisu (digital service report) možete vidjeti svoju povijest uporabe gdje god se nalazili i u bilo kojem trenutku. To može biti vrlo korisno ako promijenite ovlašteni servis, preselite se ili planirate prodati svoje vozilo. Uz funkciju Vehicle Service Dashboard, kako se usluga zapravo zove, na dohvatu ruke imate sve informacije o trenutačnom statusu servisa svojeg vozila i bilo kojim dolazećim dogovorenim servisima.

Mercedes me assist usluga također nudi vrhunsku praktičnost i zaštitu glede svih servisa povezanih s vašim vozilom: trebate li pomoć na cesti Mercedes-Benz Service24h nudi vam dostupnost u svakom trenutku – jednostavnim pritiskom na tipku u vozilu. Mobilno rješenje mobilnosti standardno dolazi uz svako Mercedes-Benz osobno vozilo i besplatno se obnavlja nakon svakog redovitog servisa kod Mercedes-Benz partnera – tijekom sljedećih 30 godina. Brza pomoć na licu mjesta dostupna je u više od 40 europskih država, u svakom trenutku, uključujući i vuču vozila ili zamjensko vozilo kako bi se brzo vratili natrag na cestu.

Jedna registracija. Vječna fascinacija.

Digitalno umrežavanje duboko je promijenilo naše živote. Najbolje od svega: potpuno je intuitivno i lagano. Čak je i registriranje na Mercedes me portal jednako jednostavno:

1. Otvorite svoj osobni Mercedes me račun posjetom stranice www.mercedes.me i registriranjem online te prihvaćanjem Uvjeta uporabe.

2. Nakon toga ćete primiti e-poruku koja će vam omogućiti završetak procesa registriranja: nakon unosa osobne zaporke vaš Mercedes me račun bit će aktiviran.

3. Sada je samo potrebno povezati vaš Mercedes-Benz s ovim računom. To će učiniti ovlašteni Mercedes-Benz distributer – molimo, kontaktirajte svojeg distributera ili upotrijebite online proces autorizacije. Ubrzo nakon toga dobit ćete pristup Mercedes me uslugama.